Citytrip Madrid

Met de hop on hop off bus langs alle bezienswaardigheden in Madrid

Madrid is één van de grotere steden in Europa. Dat is altijd een goede reden om er een citytrip naartoe te boeken. Aan de andere kant is een aantal dagen zelden genoeg om alles wat de moeite waard is goed te bekijken. In dat opzicht is het dus slim om daar wat hulp bij te gebruiken. Bijvoorbeeld door de hop on hop off bus in Madrid te pakken. Dit geeft je de zekerheid dat je niks mist. Er zitten dan ook veel voordelen aan.

Niets over te hoeven slaan

Een fijn voordeel van de hop on hop off bus in Madrid is dat je niets van de stad hoeft over te slaan. Het is met deze bus mogelijk om alles wat de moeite waard is te bekijken. Dat gaat dan niet alleen om de bekende attracties in het centrum van de stad, maar ook in andere delen. Wanneer je bijvoorbeeld maar een korte trip maakt, dan kan je op deze manier zorgen dat je toch alles wat de Spaanse hoofdstad te bieden heeft meekrijgt. Dit is een belangrijk voordeel van de methode.

Leuke feitjes en weetjes opdoen

De hop on hop off bus is meer dan alleen een tocht langs de bezienswaardigheden. Het is ook een mogelijk om snel meer kennis op te doen. Dat komt omdat de bussen altijd zijn uitgerust met een audiosysteem waarop je in je eigen taal allerlei feiten en weetjes over de verschillende punten in de stad kan opdoen. Zo kan je dus ook echt alles leren over deze stad. Dit is extra handig wanneer je ook echt over alles iets wil weten. Op sommige zaken kan je dieper ingaan.

Genieten van jouw favorieten bezienswaardigheden

Dat je met de hop on hop off bus in Madrid in ongeveer anderhalf uur alle bezienswaardigheden kan zien, betekent niet dat je er ook vluchtig mee om hoeft te gaan. Dit is namelijk het kenmerk van dit type bus. Je kan in- en uitstappen wanneer jij dat wil. Of dan toch in ieder geval op de vele stopplaatsen op de route van de bus. Heb je dus een favoriete bezienswaardigheid in de stad? Dan blijf je daar wat langer hangen.

De route vervolgen wanneer je wil

Je hebt dus bijvoorbeeld de mogelijk om bij het stadion of in het stadscentrum te blijven hangen door gewoon uit te stappen bij de stop die daar ligt. Op een later moment kan je met hetzelfde ticket gewoon weer een hop on hop off bus in en de reis verder vervolgen. Zo kan je dus ook alle andere kanten gewoon nog zien, nadat je al bent uitgestapt. Dit kan je ook zo vaak op de route doen als jij dat wil. Je hoeft dus niet te kiezen tussen bezienswaardigheden.

Handig de tijd indelen

In veel opzichten kan je met de hop on hop off bus in Madrid meer uit je tijd halen. In de eerste plaats verplaats je natuurlijk veel sneller tussen de verschillende leuke plekken die er zijn. Dit is alvast een voordeel. Daarnaast kan je veel beter inzicht hebben in waar het druk is en waar juist niet. Je hoeft dus niet in de rij te gaan staan. Je gaat gewoon naar de volgende attractie en kijkt of je daar beter kan uitstappen. Zo haal je dus ook alles uit je verblijf.

Alle kanten op kunnen

Je kan opstappen en uitstappen waar je dat wenst op de route. Dat betekent dus ook dat je kan uitstappen en op een later moment de bus kan pakken bij een andere halte. Wanneer je een deel te voet afgelegd hebt om de stad Madrid nog meer te beleven, dan is dit een goede optie. Ook kan je terugkeren op plekken op de route waar je al eerder bent geweest. Het is allemaal goed mogelijk. Op die manier zorg je dus ook dat je alles meekrijgt van wat er in de stad te beleven is.

Direct een ticket kopen

Je kan gemakkelijk gebruikmaken van een ticket voor de hop on hop off bus. Dat kan je bijvoorbeeld doen door er één te bestellen voor de dag waarop je gebruik wil maken van de bus. Het is dan over het algemeen ook nog eens zo dat je zonder problemen die betreffende dag de gehele dag van de bussen gebruikmaken om de stad goed te leren kennen. Dit kan je ook helpen voor je verdere verblijf. Je hebt gelijk een goed beeld van wat er is en waar je het vindt.

Tickets direct hier kopen >>>