Citytrip Madrid

Madrid City Pass kopen – Ontdek en beleef deze prachtige stad

Dit is jouw ticket om deze stad leren verkennen: met de City Pass Madrid kun je in 48 uur Madrid ontdekken, het ware Madrid ontmoeten en jouw Madrid beleven. Madrid is een miljoenenstad met een rijke geschiedenis vol bijzondere bezienswaardigheden. De Madrid City Pass biedt je toegang tot deze bezienswaardigheden en tot een comfortabele manier van door de stad reizen. De pas regel je snel en eenvoudig online bij Citytrip Madrid.

Met de Madrid City Pass je transfer geregeld

Het voordeel van de Madrid City Pass begint al bij aankomst op het vliegveld. Met de pas heb je recht op een gratis taxi transfer naar je hotel en ook van jouw hotel weer terug naar het vliegveld. Hierdoor hoef je je zich geen zorgen om hoe in het centrum te komen. Bij aankomst op het vliegveld, staat in de aankomsthal een chauffeur klaar om je naar je hotel te brengen. Met name als je ‘s avonds laat of ‘s nachts aankomt, is dit prettig.

Hop On Hop Off met de Madrid Stadspas

Ook om je te verplaatsen door de stad kun je gebruik maken van de Madrid Stadspas. Deze geeft je recht op 24 uur service van de Hop On Hop Off buslijnen. Deze bussen rijden op twee verschillende routes door de stad, langs diverse bezienswaardigheden en uitgaans- en winkelstraten. De bussen rijden zeer geregeld: om de 7 tot 15 minuten. De bussen zijn comfortabele dubbeldekkers zonder dak. Zit je bovenin, dan kun je optimaal de stad bekijken. Zo kan het ook leuk zijn om gewoon in de bus een ronde mee te rijden.

Bezoek het Prado gratis met de Madrid Pas

Het Prado museum staat bij veel bezoekers van Madrid op de must-see lijst. Met de pas heb je gratis toegang tot het museum. Een ander groot profijt is het “Skip the line” voordeel. Je hoeft niet in de rij te staan bij de ingang van het museum. Het museum heeft een bijzondere collectie met hoogtepunten van de kunstgeschiedenis met name uit de 14de tot de 19de eeuw. Zo is hier ook een bijzonder werk van Rembrandt te bewonderen, maar ook werken van Rubens of Titiaan en Rafaël. Spaanse schilders zoals El Greco, Velasques en Goya zijn hier natuurlijk ook vertegenwoordigd. Wandel door de Europese kunstgeschiedenis en laat je verbazen door oude meesters.

Skip the lines bij de Real Madrid tour met de Madrid City Pass

Ook voor de voetbalfan is de Madrid Pas een aanrader. De pas geeft toegang tot een van de beroemdste voetbalstadions ter wereld: het Bernabéu stadion van de club der voetbalclubs Real Madrid. Dit voetbalmonument biedt al onderdak aan de club sinds 1947. In het stadion kunnen ruim 80.000 toeschouwers terecht en jij kan nu met een tour guide het stadion gratis in. Als een ware vip hoe je niet in de rij te staan. Het stadion was toneel van verschillende legendarische momenten uit de voetbalgeschiedenis. Hier speelde jarenlang Ronaldo en hebben Messi en Ronaldo, de grootste voetballers van deze eeuw, elkaar ontmoet. Met de komst van Eden Hazard naar Real Madrid is een bezoek aan het stadion een aanrader.

Gebruik de Madrid City Pass als kortingskaart

Naast al deze voordelen is de Madrid City Pass ook een handige kortingskaart. Hiermee kun je 20% korting krijgen op zeer diverse attracties in Madrid. Dit scheelt aanzienlijk op de prijs. Hier volgen een aantal mogelijkheden waarbij je gebruik kan maken van je korting met de Madrid City Pass.

Fietstour met korting

Op de fiets Madrid verkennen: met de Madrid Toeristenpas kan dit met voordeel. Het klimaat van Madrid nodigt uit de stad te verkennen op de fiets. De stad Madrid wordt ook steeds meer aangepast op de fietsers. Een gids weet precies de leuke routes om Madrid per fiets te verkennen. Je kunt voor verschillende tours kiezen. Zo kun je langs de highlights van de stad gaan of de Real Madrid tour naar het stadion, is voor fiets- en voetballiefhebbers.

Ontdek Madrid met korting en speciaal vervoer

Met een segway wordt een tour door de stad een ontspannen bezigheid. Je hoeft je niet in te spannen en kunt ook rustig om je heen kijken terwijl de segway je rondrijdt. Of maak gebruik van je Madrid City Pass en boek een ritje op een gezellige beer bike. Drinken, fietsen en van Madrid genieten kan nu met 20% korting.

Met Hop On Hop Off bus of dagtour naar Toledo

Naast de Hop On Hop Off bus in Madrid zelf, gaat ook een speciale lijn naar het nabijgelegen Toledo. Dit is een stad met veel prachtige architectuur in de Spaans gotische en Arabische bouwstijlen. Met de Madrid City Pass heb je 20% korting op je ticket voor de Hop On Hop Off bus. Verder geeft de pas ook 20% korting op een dagtour naar Toledo.

Kunst kijken met 20% korting met je Madrid City Pass

Het Thyssen-Bornemisza museum en het Reina Sofia museum bezoek je ook met elk 20% korting op je toegangskaartje met de Madrid City Pass. De collectie van de familie Thyssen-Bornemisza is een van de grootste privécollecties met maar liefst 1600 werken. Het Reina Sofia Museum is voor moderne en hedendaagse kunst. Topstuk uit de collectie is de Guernica van Picasso.

Madrid City Pass als kortingskaart voor excursies

De Madrid City Pass geeft korting op verschillende excursies. Zo kun je bijvoorbeeld met 20% korting de excursie naar het Escorial, een uniek 16de eeuwse mausoleum abdijcomplex, en de vallei van de gevallenen. Dit is een groot monument voor de slachtoffers van de Spaanse Burgeroorlog.

Met korting naar outlet winkelparadijs

Ook krijg je 20% korting op de tour naar outlet paradijs Las Rozas Villas. Hier vind je de grote designer merken extra voordelig. Met de korting van de Madrid City Pass wordt het nog voordeliger. Lekker een dag shoppen en winkelen in Madrid.

Madrid City Pass: ook een handige kortingskaart voor in de avond

De Madrid City Pass geeft korting op diverse avondactiviteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een flamenco dansshow bezoeken. Onder het genot van een Spaans hapje en/of drankje kun je de beroemde flamenco dans zien, uitgevoerd door professionele dansers. Onder begeleiding van een gids kun je ook het nachtleven van Madrid verkennen. De Madrid City Pass geeft korting op een ticket voor deze party tour door Madrid.

Bestel je Madrid City Pass online

Je bestelt de Madrid City Pass makkelijk online bij Citytrip Madrid. Hierbij geef je de aankomstdatum in Madrid aan. Via de mail krijg je de pas digitaal doorgestuurd. Hierbij zitten tevens de kortingscodes om je tickets voor de verschillende activiteiten te boeken met korting.

Koop snel een eenvoudig je Madrid City Pass en ontdek en beleef deze prachtige stad >>


 

Direct kopen >>