Citytrip Madrid

Hotel met zwembad

Aan hotels geen gebrek in Madrid. In iedere straat in het centrum kan men wel een hostal, jeugdherberg, hotel of appartement opmerken. De miljoenen toeristen hebben allen een bed nodig en allen hebben ze uiteenlopende wensen. In het hoogseizoen is het vaak heet in Madrid (lees: juli en augustus reistijd) en dus is het niet ondenkbaar dat er ook een zwembad aanwezig moet zijn in het complex. Zo kan men tijdens de warme middaguren wat verkoeling zoeken in het water. Madrid is niet gelegen aan een oceaan en eigenlijk is er ook geen rivier in de historische binnenstad. De rivier Manzanares ligt vlakbij, maar neemt geen prominente rol in bij het dagelijkse leven. Verkoeling zoeken kan wel in de stadsparken, aan de fonteinen. Belang hechten aan de aanwezigheid van een zwembad tijdens het verblijf in Madrid is dus niet zo onbegrijpelijk. Bij temperaturen van meer dan 40°C is de nood aan een fris zwembad groot. Een snelle duik is dan een welgekomen verfrissing.

Hotels met zwembad

Een voorbeeld van een hotel met een eigen pool is Santo Domingo. Onderstaande foto spreekt boekdelen. Er is een hoop mogelijk op het gebied van hotels. Ongekende luxe in het centrum van de stad kost een hoop geld, maar een hotel met zwembad hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Let wel op bij het boeken. Een hoop hotels met eigen zwembad zijn gelegen buiten het historische centrum. Indien het de bedoeling is om een citytrip te organiseren, dan is het verstandig om altijd een blik te werpen op de afstand van het hotel tot aan het centrum. Dit hou je best zo kort mogelijk. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Via booking.com is het best simpel om de accommodaties met eigen zwembad op te sporen. Gewoon even aanklikken bij voorzieningen wat precies je verwachtingen zijn tijdens het verblijf. Een voorbeeld van een hotel met zwembad en met bovendien ook een centrale ligging:

Hotel Santo Domingo: meer informatie

Hotel boeken in Madrid

Alvorens een (te) duur hotel te boeken met een zwembad is het altijd interessant om zich eerst even af te vragen in welke mate het water je zal kunnen bekoren. De Spaanse hoofdstad is de ideale wandelstad en eenmaal ter plaatse is het de bedoeling om zaken te ontdekken. Veel tijd spendeer je dus niet in het hotel en het is dan nog maar de vraag in welke mate gebruik zal worden gemaakt van de (te) dure faciliteiten.

Tip: De beste prijs krijg je meestal als je lang van tevoren boekt.

Nog geen hotel geboekt? Bekijk zeker eens het aanbod van hotels met zwembad in Madrid bij Booking.com en boek het goedkoopste hotel online!

 

 

← Bekijk alle hotels in het centrum van Madrid