Citytrip Madrid

Tickets voor bezienswaardigheden in Madrid

Wachten is nooit leuk. Je tijd verdoen met in een rij wachten als je op vakantie bent in Madrid is niet leuk en wachten tot je op vakantie gaat ook niet. Dus waarom gebruik je de tijd dat je nu wacht tot je op vakantie gaat, niet om het regelen dat je straks in Madrid niet hoeft te wachten? Want wachten hoeft nu niet en straks ook niet meer. Regel nu al je tickets voor je trip in Madrid via Citytrip Madrid.

Met Citytrip Madrid hoeft in de rij staan niet meer

Citytrip Madrid heet je graag welkom in Madrid, de koninklijke stad van Spanje. Je hebt geboekt en waarschijnlijk kijk je nu al uit naar je trip. Je hebt al een lijst van de bezienswaardigheden van deze stad die je niet wilt missen. Laat de voorpret vast beginnen en bestel je tickets online. Zo gebruik je je tijd in de stad optimaal en ben je geen tijd kwijt aan wachten op een bus of tot je een attractie kunt bezoeken. Met Citytrip Madrid regel je alles nu online, zodat je nu niet hoeft te wachten en straks ook niet.

Reserveer je transfer met Citytrip Madrid

Ook al is de vlucht naar Madrid Barajas vliegveld betrekkelijk kort, toch wil je snel naar je hotel. Zeker ‘s nachts heb je geen zin in een onbekende stad nog een taxi te moeten regelen. Het is dan fijn als er in de aankomsthal een chauffeur staat met jouw naam op een bordje en een comfortabele auto om je snel naar je hotel te brengen. Via Citytrip Madrid kun je alvast de transfer van en naar je vliegveld regelen. Dan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het vliegveld van Madrid is groot en druk. Het kan soms best even duren voor je een taxi heeft geregeld, het is daarom raadzaam dit van tevoren te regelen. Weer een zorg minder en een beetje vakantiegevoel meer. Lees meer over luchthaventaxi

Vervoer in de stad geregeld

In de stad zelf is het handig gebruik te maken van de Hop On Hop Off bus. Iedere 7 tot 15 minuten komt er een bus langs de haltes bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Er zijn twee buslijnen met dubbeldekkers met open dak waarin je van plek naar plek kunt rijden. Bestel online de tickets voor de bus. Je ontvangt je tickets per e-mail. Op de fiets kun je natuurlijk ook de stad Madrid ontdekken. Madrid is door de jaren heen steeds meer geschikt gemaakt voor het fietsen. Tijden een fietstour ga je met een Engelstalige gids op pad de stad rond. Je komt langs belangrijke highlights zoals het Plaza Major of een tocht door Casa del Campo, het grote park van Madrid.

Bereid je voor met de leukste excursies online te boeken

Via Citytrip Madrid boek je de leukste excursies online. Een gids laat je de mooiste plekken van Madrid zien.

Boek de excursie naar Rozas Village. Dit outlet stadje is voor shopping liefhebbers een waar walhalla. Een comfortabele pendelbus rijdt ‘s ochtends en ‘ s middags na de siësta van en naar Rozas Village vanuit het centrum. Lees meer over winkelen in Madrid

Ga mee op de excursie voor een koninklijke wandeltocht. Hiermee wandel je langs highlights van de koninklijke geschiedenis van Spanje. Hoogtepunt is het bezoek aan het koninklijk paleis. Het is een prachtig paleis met maar liefst 3418 kamers.

Of boek een dagtrip naar Toledo. Dit stadje ligt op 70 kilometer van de stad Madrid en is een van de oudste steden van Europa. Je vindt hier nog overblijfselen van Spaans gotische en Arabische bouwstijlen. Lees meer over een dagtrip naar Toledo

Niet in de wachtrij voor de grootste attracties van Madrid

Madrid biedt voor toeristen een aantal bijzondere attracties die je de stad op een hele nieuwe manier laat beleven. Bij Citytrip Madrid voorkom je dat je in de rij moet wachten of dat iets al volgeboekt is. Via Citytrip Madrid heb je zo toegang tot leuke attracties. Zo kun je bijvoorbeeld met het bekende kabelbaantje de stad vanuit de lucht bewonderen. Met het kabelbaantje zweef je in 10 minuten naar boven waar je uitstapt en zo het prachtige park Casa del Campo in wandelt.

Ook voor een avondprogramma kun je reserveren via Citytrip Madrid. Bekijk bijvoorbeeld een traditionele flamenco show. Spanje is het land van de vurige flamenco dans. Laat je betoveren door dit schouwspel. Je kunt een echte Spaanse maaltijd of drankje, cava, bij deze voorstelling krijgen.

Madrid Art Walk Pass

De Madrid Art Walk Pass is een ticket die de toegang geeft tot maar liefst 3 musea. Deze bijzondere combi ticket bestel je ook via de ticketbar online. Allereerst heb je de toegang tot het Prado museum. Dit museum heeft een collectie met diverse topstukken uit de Europese kunstgeschiedenis.

Naast het Prado kun je met de Madrid Art Walk Pass het Thijssen-Bornemisza museum bezoeken. Deze privécollectie van de familie Thijssen-Bornemisza bestaat uit 1600 kunstwerken van de 13de tot de 20ste eeuw.

Naast deze twee musea geeft de pas ook nog toegang tot het Reina Sofia, het museum voor moderne en hedendaagse kunst. Topstuk van het museum is het wereldberoemde Guernica van Picasso. Dit is een van de gezichtsbepalende kunstwerken van de 20ste eeuw geworden. Het museum is naast de collectie mooi om te bezichtigen omdat het in een 18de eeuws ziekenhuis is gevestigd. Architect Jean Nouvel heeft hier een moderne uitbreiding aan gebouwd.

Koop hier eenvoudig en snel je Madrid Art Walk Pass →

Regel handige kortingskaart via Citytrip Madrid

Naast toegangstickets vind je bij Citytrip Madrid tal van interessante discount cards. Zo kun je een handige Spaanse simcard bestellen van Vodafone. Bellen en internet is zo velen malen goedkoper dan dat je je eigen kaart blijft gebruiken. Je kunt de kaart online bestellen. Per mail ontvang je na betaling een voucher waarmee je bij een van de afhaalpunten in Madrid de kaart kan ophalen activeren. Met de Iventure card kun je 3 tot 5 activiteiten gratis doen. Je hebt hierbij de keuze uit 26 activiteiten. Sowieso krijg je hierbij 3 maal een drankje bij verschillende gelegenheden in de stad. Lees meer over de Madrid City Pass en koop het online

Topproducten van Citytrip Madrid

Hou op de site de topproducten in de gaten. Dit zijn tickets die online vaak geboekt worden voor attracties die populair zijn als je Madrid bezoekt. Een tour naar het Real Madrid stadion of het stadion van Athletico Madrid zijn hier voorbeelden van. Zeker met de komst van rode duivel Eden Hazard naar Real Madrid is het bezoeken van het Barnebéu iets wat je niet wilt missen. Ook de handige Madrid City Pass staat hierbij. Deze pas heb je in een keer de transfer van en naar vliegveld geregeld, vervoer in de stad met de Hop On Hop Off bus, je toegangsbewijs voor het Real Madrid stadion en het Prado museum. Verder geeft de pas korting op nog veel meer attracties en bezienswaardigheden.

Bekijk de webshop en koop hier eenvoudig en snel je kaartjes >>