Citytrip Madrid

Goedkope citytrip met vlucht naar Madrid

Boeken? Bekijk zeker het aanbod van TUI en Bebsy

Een citytrip naar Madrid boeken kan tegenwoordig op verschillende manieren. Veel reizigers geven er bijvoorbeeld de voorkeur aan om hun verblijfadres los te boeken van hun transport. Dat kan interessant zijn omdat je op deze manier over alle mogelijke vrijheid beschikt, maar anderzijds moet het gezegd dat dit heel wat extra tijd kost. Omwille van deze reden blijft het ook nog altijd populair om een citytrip te boeken in combinatie met een vlucht. Denk jij voor jouw bezoek aan de Spaanse hoofdstad Madrid ook in deze richting? Kom dan alles te weten over een citytrip boeken naar Madrid met vlucht op deze pagina!

Hoe een citytrip boeken naar Madrid met vlucht?

Het boeken van een citytrip naar Madrid met vlucht kan gebeuren bij één van de verschillende reisorganisaties die er op dit ogenblik op de markt actief zijn. Ondanks het feit dat je per definitie iets meer zal betalen dan wanneer je, je accommodatie los van de vlucht boekt moet het gezegd dat dit wel bijzonder praktisch is. In principe wordt alles voor je geregeld, zelfs het transport indien je dat wenst. Dit zorgt er voor dat er echt een minimum aan tijd in de voorbereiding moet worden gestopt terwijl je toch bent verzekerd van een heerlijke tijd in de Spaanse hoofdstad.

De voordelen van een citytrip boeken met vlucht

Het belangrijkste voordeel van een citytrip boeken naar Madrid met vlucht hebben we eigenlijk reeds aangehaald. Veel mensen spenderen namelijk heel veel tijd aan de voorbereiding van hun reis. Dat is leuk en velen doen het zelfs erg graag, maar lang niet iedereen heeft er voldoende tijd voor beschikbaar. Daarnaast moeten er vaak ook extra services worden geregeld zoals het transport van de luchthaven naar je accommodatie ter plaatse. Door een citytrip te boeken met vlucht kan je er van op aan dat alles voor jou tot in de puntjes wordt geregeld. Je hoeft dan ook niets meer te doen, alleen optimaal genieten van jouw citytrip!

Lagere prijzen met een last minute

Een citytrip boeken met vlucht naar Madrid hoef je zeker niet altijd ruime tijd voor vertrek te doen. Sterker nog, voor reizigers die graag willen besparen op de kosten van hun citytrip naar Madrid is het aan te raden om gebruik te maken van een zogenaamde last minute. In dit geval kan je nog steeds genieten van de service van een reisorganisatie, maar dan wel zonder dat je daarvoor een behoorlijk bedrag extra op tafel dient te leggen. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat de beschikbaarheid op vlak van last minute citytrips met vlucht naar Madrid
altijd sterk afhankelijk is van de periode in het jaar.

Tip voor een goedkope citytrip met vlucht naar Madrid

Brussel – Madrid is zo’n 2 uur vliegen. Gezien de korte vliegduur raden we je dan aan om te kijken voor een logekastenmaatschappij. Veel luxe moet je tijdens de korte vlucht niet verwachten, maar de prijzen zijn opmerkelijk lager dan die bij concurrenten. Reken tussen de 50 en 120 euro voor de vluchten per persoon, heel en terug samen. Nadien is het de bedoeling om te kijken voor een overnachting. Geld besparen op het verblijf doe je door te opteren voor een jeugdherberg. Voor ieder budget is er wel wat wils. Het is perfect mogelijk om enkele honderden euro’s per nacht uit te geven aan de verblijfplaats, maar dan is de vraag of dat wel nodig is. Gedurende een stedentrip is het de bedoeling om bezienswaardigheden te ontdekken. De verblijfplaats zal veelal enkel dienen om te overnachten. Iets minder luxe volstaat dus voor de meeste toeristen.

We raden je aan om eens een kijkje te nemen op een booking.com. Daar is het mogelijk om te kiezen tussen gigantisch veel slaapplaatsen en alles is naar wens aanpasbaar. Een citytrip met vlucht boeken is de gemakkelijkste keuze, maar alles apart boeken is véél leuker en je haalt zo meer voldoening uit de citytrip.

Tip: De beste prijs krijg je meestal als je lang van tevoren boekt.

Je citytrip naar Madrid boeken met vlucht? Bekijk de aanbiedingen van TUI.be en Bebsy.be

 

 

← Bekijk ook goedkope hotels in Madrid

← Bekijk ook goedkope vliegtickets naar Madrid